Simmersted Ungdomsklub

Klubben i Simmersted har åben hver mandag fra kl. 17.00-20.00 og er for alle unge mennesker i 7. - 9. klasse, der bor i Haderslev kommune.

Vi har samlet 9 skarpe og engagerede unge i aldersgruppen, der sammen med personalet står for at drive klubben.

Klubbens base er på Simfri (Friskole i Simmersted) men en gang imellem vil vi mødes andre steder fx. i Damparken eller på stranden - det er op til de unge ;)

Der vil blive serveret aftensmad og så åbner vi kiosken, hvor der kan købes minipizzaer, slik, nudler mm.
Derudover har vi fede lokaler til rådighed med bl.a. krea-rum, stort fællesrum, pude/bordtennisrum, musiklokale og køkken. Udenfor har vi en stor sportsplads, samt en multibane.

For mere info kontakt Sara Andreasen på 61785122 (hver eftermiddag i hverdagene)

12. sep 2022
    27. mar 2023