Arrangement:

Simmersted Ungdomsklub

Klubben i Simmersted har åben hver mandag fra kl. 17.00-20.00 og er for alle unge mennesker i 7. - 9. klasse, der bor i Haderslev kommune.

Vi har samlet 9 skarpe og engagerede unge i aldersgruppen, der sammen med personalet står for at drive klubben.

Klubbens base er på Simfri (Friskole i Simmersted) men en gang imellem vil vi mødes andre steder fx. i Damparken eller på stranden - det er op til de unge ;)

Der vil blive serveret aftensmad og så åbner vi kiosken, hvor der kan købes minipizzaer, slik, nudler mm.
Derudover har vi fede lokaler til rådighed med bl.a. krea-rum, stort fællesrum, pude/bordtennisrum, musiklokale og køkken. Udenfor har vi en stor sportsplads, samt en multibane.


For mere info kontakt Sara Andreasen på 61785122 (hver eftermiddag i hverdagene)

enrollmentText:
Status:Tilmelding
 1. Start:
  12. sep 2022
 2. Slut:
  27. mar 2023
 3. Ugedag:
  Mandag
 4. Tidspunkt:
  17:00 - 20:00
 5. Sted:
  Simmersted Friskole
 6. Aldersgrænse:
  Ja (fra 6 år)
 7. Klassetrin:
  Ingen krav
 8. Betingelser for betaling:
  Handel på dette site sker hos:Haderslev UngdomsskoleChristiansfeldvej 8A6100 HaderslevTlf.: 7434 7950E-mail: ungdomsskolen@haderslev.dkPrisen:Alle priser på kurser, ture og rejser er i danske kroner (DKK).Betalingsmidler:Følgende betalingsmidler accepteres: Dankort/Visa-Dankort samt eDankort. MasterCard, Maestro, Visa og Visa Electron.Vi anvender betalingssystem Quick Pay der er godkendt af PBS. Alle kort data sendes krypteret direkte til PBS.Tilmelding:Tilmeldingen er bindende og kun gyldig ved samtidig betaling. Der ydes ikke tilbagebetaling.Aflysning:Ved aflysning vil du modtage brev med orientering om aflysningen samt tilbagebetaling af dine penge. Brevet modtager du kort tid efter sidste tilmelding. Pengene blive overført sen. 8 dage efter sidste tilmeldingsfrist til din (tilmeldtes) nem konto.OBS Vi har en nul-tolerance politik ift. alkohol, tobak, snus, energidrikke og euforiserende stoffer. Overholdes reglerne ikke, kontaktes forældrene og eleven skal hentes hjem for egen regning.Covid-19: Vores ture ogt rejser er med forbehold for evt. ændringer/aflysninger. Du vil få direkte besked om evt. ændringer/regler/vilkår pr. mail eller telefon.
 9. Kategori:
  Ungdomsklubber
 10. ID:
  SIMM 22/23
 11. Pris:
  100 DKK
 12. Betaling kræves før indskrivning:
  Ja
Underviser:
Sara Phoebe Papsø Andreasen
Stilling:
Email:
Mobil:
Adresse:
Brian Nissen Pedersen
Stilling:
Email:
Mobil:
Adresse: