Cafe UNG 22/23

Ungdomsklubberne er for alle, der går i 7. klasse og opefter. Ungdomsklubberne er mødestedet for dig og andre unge. Her kan du hygge dig med vennerne og være med i forskellige aktiviteter. Vi har pool, playstation, computer og meget mere du kan hygge med, eller du kan vælge bare at flyde ud i sofaen og snakke med vennerne, se TV eller høre en masse musik.

I klubben har bl.a. studerene fra ernæring og sundhedlærerstuderende samt lærerstuderene , som super gerne vil hjælpe med lektier, hvis du "bøvler" med et eller andet :-)

Klubben er også stedet hvor du frit kan komme forbi, før du skal til aktivitetre i Musikskolen eller Ungdomsskolen , feks. fitness, tegning, guitar, boksning, japansk eller andet. Klubmedarbejderne bager boller mm. og har saft eller en anden forfriskning klar, når du kommer fra skole og skal i klub.

Meld dig gerne hos klubmedarbejderne, hvis du vil være med til at bage eller lave mad, så kan I evt. gå i vores nye skolekøkken.

Det koster 10,- kr. pr. gang eller 100,- kr. pr. halvår, dvs. når du starter og igen til januar 2023

Når du er medlem i en af Ungdomsskolens klubber og har sæsonkort, kan du komme på besøg i alle Ungdomsskolens klubber i Kommunen.

03. okt 2022
    31. mar 2023