Arrangement:

Cafe UNG 22/23

Ungdomsklubberne er for alle, der går i 7. klasse og opefter. Ungdomsklubberne er mødestedet for dig og andre unge. Her kan du hygge dig med vennerne og være med i forskellige aktiviteter. Vi har pool, playstation, computer og meget mere du kan hygge med, eller du kan vælge bare at flyde ud i sofaen og snakke med vennerne, se TV eller høre en masse musik.

I klubben har bl.a. studerene fra ernæring og sundhedlærerstuderende samt lærerstuderene , som super gerne vil hjælpe med lektier, hvis du "bøvler" med et eller andet :-)

Klubben er også stedet hvor du frit kan komme forbi, før du skal til aktivitetre i Musikskolen eller Ungdomsskolen , feks. fitness, tegning, guitar, boksning, japansk eller andet. Klubmedarbejderne bager boller mm. og har saft eller en anden forfriskning klar, når du kommer fra skole og skal i klub.

Meld dig gerne hos klubmedarbejderne, hvis du vil være med til at bage eller lave mad, så kan I evt. gå i vores nye skolekøkken.


Det koster 10,- kr. pr. gang eller 100,- kr. pr. halvår, dvs. når du starter og igen til januar 2023

Når du er medlem i en af Ungdomsskolens klubber og har sæsonkort, kan du komme på besøg i alle Ungdomsskolens klubber i Kommunen.

BEMÆRK - Vi tager billeder og videoer af hold, holdaktiviteter, ture og rejser, som vi nogle gange deler på vores hjemmeside eller på sociale medier. Må vi IKKE tage billeder og videoer af dit barn, så kontakt os.

enrollmentText:
Status:Tilmelding
 1. Start:
  03. okt 2022
 2. Slut:
  31. mar 2023
 3. Ugedag:
  Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag
 4. Tidspunkt:
  15:00 - 19:00
 5. Sted:
  Ungdomsskolen i Haderslev
 6. Aldersgrænse:
  Ja (13-18 år)
 7. Klassetrin:
  Fra 7.-10. klasse
 8. Betingelser for betaling:
  Handel på dette site sker hos:Haderslev UngdomsskoleChristiansfeldvej 8A6100 HaderslevTlf.: 7434 7950E-mail: ungdomsskolen@haderslev.dkPrisen:Alle priser på kurser, ture og rejser er i danske kroner (DKK).Betalingsmidler:Følgende betalingsmidler accepteres: Dankort/Visa-Dankort samt eDankort. MasterCard, Maestro, Visa og Visa Electron.Vi anvender betalingssystem Quick Pay der er godkendt af PBS. Alle kort data sendes krypteret direkte til PBS.Tilmelding:Tilmeldingen er bindende og kun gyldig ved samtidig betaling. Der ydes ikke tilbagebetaling.Aflysning:Ved aflysning vil du modtage brev med orientering om aflysningen samt tilbagebetaling af dine penge. Brevet modtager du kort tid efter sidste tilmelding. Pengene blive overført sen. 8 dage efter sidste tilmeldingsfrist til din (tilmeldtes) nem konto.OBS Vi har en nul-tolerance politik ift. alkohol, tobak, snus, energidrikke og euforiserende stoffer. Overholdes reglerne ikke, kontaktes forældrene og eleven skal hentes hjem for egen regning.Covid-19: Vores ture ogt rejser er med forbehold for evt. ændringer/aflysninger. Du vil få direkte besked om evt. ændringer/regler/vilkår pr. mail eller telefon.
 9. Adresse:
  Chr.feldvej 8A, 6100 Haderslev
 10. Kategori:
  Ungdomsklubber
 11. ID:
  CafeUNG
 12. Pris:
  100 DKK
 13. Betaling kræves før indskrivning:
  Nej
Underviser:
Kristian Skovby
Stilling:
Email:
Mobil:
Adresse:
Tine Damgaard Lorenzen
Stilling:
Email:
Mobil:
Adresse:
Caroline Holm Andersen
Stilling:
Email:
Mobil:
Adresse:
Laura Bøjer Brønden
Stilling:
Email:
Mobil:
Adresse:
Kim Skødt Andersen
Stilling:
Email:
Mobil:
Adresse:
Hannah Lenckowski
Stilling:
Email:
Mobil:
Adresse:
Karina Amalie Jensen
Stilling:
Email:
Mobil:
Adresse:
Lasse Pettersen
Stilling:
Email:
Mobil:
Adresse: