Paris

Vi rejser til Paris i Kristi Himmelfartsferien.

Tag med til byernes by. Vi tager afsted torsdag til aften med bus og har hele fredag og lørdag til at opleve denne spændende by.
Du vil få en tur med mange oplevelser og hygge dig sammen med andre unge.

Vi skal bl.a. se Les Champs Èlysèes, Notré Dame, Gamle Triumfbue, Eiffeltårnet, Sacré Cour, Place de la Concorde, Le jardin de Tuilerie og Louvre.

Lørdag bliver der bl.a. tid til shopping ved Les Halles og Le Centre Pompidou.

Kl. 21.00 cirka - lørdag aften går turen atter til Danmark.

Inden afrejse bliver der arrangeret et informationsmøde, hvor turen planlægges og hvor praktiske forhold tages op.

Tilmelding sker ved indbetaling af 1. rate kr. 1000,-

Turens pris kr. 2.000,00 inkluderer transport, ophold på hotel, metrokort, indgang til Eiffeltårnet, samt info-aften for dig og dine forældre.

Ud over dette skal du regne med ca. 100 euro til entréer og mad.

Der afholdes informationsmøde ca. 4 uger før afrejse.

Ret til ændringer forbeholdes.

18. maj 2023
    21. maj 2023