Skitur Sverige

Ski tur til Sverige fra 8. klasse - Stöten i vinterferien.
Stöten er en del af Nordens største skiområde i Sälen, der består af 7 fjelde med hver sit skiområde. Den største faldhøjde finder man i Stöten (365m). Uanset niveau, finder du med garanti en bakke som opfylder dine forventninger.
Vi skal bo i lejlighed med 6 sovepladser i hver. Lejlighederne er praktisk indrettet med kombineret opholds- og spisestue, køkken, bad og toilet samt tørreskab. Lejlighederne ligger tæt på lifterne hvilket gør at vi har let adgang midt på dagen.
Maden står vi selv for på turen. Som sidste år, opretter vi et madlavningshold i Ungdomsskolen, hvor I betaler 20,- kr. hver pr. gang vi laver mad. Hvad vi skal have til morgen og middagsmad, finder vi ud af på informationsmødet.
Det er mulighed for at handle i ET supermarked ved skitorget.
Tjek allerede nu om dit pas er gyldigt, og husk både det gule sundhedskort og det blå eu-sygesikringskort.
Pris:
3.690,- kr. inkl. liftkort, skileje og hjelm.
På ungdomsskolens hjemmeside under overskriften "Info vedr. rejser/Når du rejser med ungdomsskolen" kan du evt. læse mere om rejseregler m.m.
I skal være opmærksomme på, at Haderslev Kommune ikke har en ulykkesforsikring, der dækker hvis jeres barn kommer til skade under aktiviteter i Ungdomsskolen.
I skal som forældre selv tegne en ulykkesforsikring for jeres barn. I den forbindelse, skal I sikre, at den dækker farlig sport !
Såfremt egne forsikringer ikke dækker "farlig sport" kan man kontakte sit forsikringsselskab og bede dem udvide ulykkesforsikringen.

Informationsmøde tirsdag den 10. januar kl. 18.30, på Ungdomsskolen i Haderslev.

Vi tager forbehold for evt. ændringer.

Er du 18 år når vi rejser, vil der være et mindre tillæg.

Status:Holdet er fyldt
    11. feb 2023