Arrangement:

Skitur Sverige

Ski tur til Sverige fra 8. klasse - Stöten i vinterferien.
Stöten er en del af Nordens største skiområde i Sälen, der består af 7 fjelde med hver sit skiområde. Den største faldhøjde finder man i Stöten (365m). Uanset niveau, finder du med garanti en bakke som opfylder dine forventninger.
Vi skal bo i lejlighed med 6 sovepladser i hver. Lejlighederne er praktisk indrettet med kombineret opholds- og spisestue, køkken, bad og toilet samt tørreskab. Lejlighederne ligger tæt på lifterne hvilket gør at vi har let adgang midt på dagen.
Maden står vi selv for på turen. Som sidste år, opretter vi et madlavningshold i Ungdomsskolen, hvor I betaler 20,- kr. hver pr. gang vi laver mad. Hvad vi skal have til morgen og middagsmad, finder vi ud af på informationsmødet.
Det er mulighed for at handle i ET supermarked ved skitorget.
Tjek allerede nu om dit pas er gyldigt, og husk både det gule sundhedskort og det blå eu-sygesikringskort.
Pris:
3.690,- kr. inkl. liftkort, skileje og hjelm.
På ungdomsskolens hjemmeside under overskriften "Info vedr. rejser/Når du rejser med ungdomsskolen" kan du evt. læse mere om rejseregler m.m.
I skal være opmærksomme på, at Haderslev Kommune ikke har en ulykkesforsikring, der dækker hvis jeres barn kommer til skade under aktiviteter i Ungdomsskolen.
I skal som forældre selv tegne en ulykkesforsikring for jeres barn. I den forbindelse, skal I sikre, at den dækker farlig sport !
Såfremt egne forsikringer ikke dækker "farlig sport" kan man kontakte sit forsikringsselskab og bede dem udvide ulykkesforsikringen.

Informationsmøde tirsdag den 10. januar kl. 18.30, på Ungdomsskolen i Haderslev.

Vi tager forbehold for evt. ændringer.

Er du 18 år når vi rejser, vil der være et mindre tillæg.

BEMÆRK - Vi tager billeder og videoer af hold, holdaktiviteter, ture og rejser, som vi nogle gange deler på vores hjemmeside eller på sociale medier. Må vi IKKE tage billeder og videoer af dit barn, så kontakt os.

enrollmentText:
Status:Holdet er fyldt
 1. Start:
  11. feb 2023
 2. Slut:
  17. feb 2023
 3. Ugedag:
  Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag
 4. Tidspunkt:
  18:30 - 20:00
 5. Aldersgrænse:
  Nej
 6. Klassetrin:
  Fra 8. klasse
 7. Betingelser for betaling:
  Handel på dette site sker hos:Haderslev UngdomsskoleChristiansfeldvej 8A6100 HaderslevTlf.: 7434 7950E-mail: ungdomsskolen@haderslev.dkPrisen:Alle priser på kurser, ture og rejser er i danske kroner (DKK).Betalingsmidler:Følgende betalingsmidler accepteres: Dankort/Visa-Dankort samt eDankort. MasterCard, Maestro, Visa og Visa Electron.Vi anvender betalingssystem Quick Pay der er godkendt af PBS. Alle kort data sendes krypteret direkte til PBS.Tilmelding:Tilmeldingen er bindende og kun gyldig ved samtidig betaling. Der ydes ikke tilbagebetaling.Aflysning:Ved aflysning vil du modtage brev med orientering om aflysningen samt tilbagebetaling af dine penge. Brevet modtager du kort tid efter sidste tilmelding. Pengene blive overført sen. 8 dage efter sidste tilmeldingsfrist til din (tilmeldtes) nem konto.OBS Vi har en nul-tolerance politik ift. alkohol, tobak, snus, energidrikke og euforiserende stoffer. Overholdes reglerne ikke, kontaktes forældrene og eleven skal hentes hjem for egen regning.Covid-19: Vores ture ogt rejser er med forbehold for evt. ændringer/aflysninger. Du vil få direkte besked om evt. ændringer/regler/vilkår pr. mail eller telefon.
 8. Kategori:
  Ture og Rejser
 9. ID:
  704-22/23
 10. Antal pladser ledige:
  0
 11. Pris:
  3690 DKK
 12. Betaling kræves før indskrivning:
  Ja
Underviser:
Marianne Borring Baewert
Stilling:
Adm.leder økonomi og fritidsundervisningen
Mobil:
21419008
Adresse: