Djurs sommerland

Tag med os til Djurs sommerland :-)
Her er sjov og ballade for alle i alle aldre :-)
husk det gule sundhedskort.

10. sep 2022
    10. sep 2022
    Handel på dette site sker hos:Haderslev UngdomsskoleChristiansfeldvej 8A6100 HaderslevTlf.: 7434 7950E-mail: ungdomsskolen@haderslev.dkPrisen:Alle priser på kurser, ture og rejser er i danske kroner (DKK).Betalingsmidler:Følgende betalingsmidler accepteres: Dankort/Visa-Dankort samt eDankort. MasterCard, Maestro, Visa og Visa Electron.Vi anvender betalingssystem Quick Pay der er godkendt af PBS. Alle kort data sendes krypteret direkte til PBS.Tilmelding:Tilmeldingen er bindende og kun gyldig ved samtidig betaling. Der ydes ikke tilbagebetaling.Aflysning:Ved aflysning vil du modtage brev med orientering om aflysningen samt tilbagebetaling af dine penge. Brevet modtager du kort tid efter sidste tilmelding. Pengene blive overført sen. 8 dage efter sidste tilmeldingsfrist til din (tilmeldtes) nem konto.OBS Vi har en nul-tolerance politik ift. alkohol, tobak, snus, energidrikke og euforiserende stoffer. Overholdes reglerne ikke, kontaktes forældrene og konfirmanden skal hentes hjem for egen regning.Covid-19: Vores ture ogt rejser er med forbehold for evt. ændringer/aflysninger. Du vil få direkte besked om evt. ændringer/regler/vilkår pr. mail eller telefon.
    Ture og Rejser
    702-22/23