Heidepark

Tag med os til Heidepark :-)
Heidepark har mere end 100 attraktioner, der vil begejstre både vandhunde, vovehalse og dem, der bare gerne vil hygge.
Her finder du alt fra den mægtige trærutchebane Colossos, til rutsjebanerne Big Loop, Flug der Dämonen, Desert Race og Krake.
Er du til vand skal du da prøve Moutain-Rafting eller Wildwasserbahn. Her er sjov og ballade for alle i alle aldre :-)
Tjek allerede nu om dit pas er gyldigt, og husk både det gule sundhedskort og det blå eu-sygesikringskort.

10. jun 2023
    10. jun 2023