Indendørs ski Hamborg

SNOW DOME Bispingen
Skal du have stilen pudset af til vintersæsonen, eller skal du bare af sted - uanset.
Man tror det er løgn, men der er simpelthen tag over snepisten. Alligevel er der snegaranti. Banen er ikke på et højt bjerg, men man kan få mange dejlige ture i løbet af en hel dag.
Det hele er festligt og fornøjeligt.
Da vi er af sted fra tidlig morgen til sen aften, og du er meget i gang, skal du huske at spise og drikke, husk derfor madpakke og/eller penge til mad.
I prisen er inkluderet:
" Bus tur retur
" Entré
" Leje af ski, støvler og hjelm.
Hvis du har tilmeldt dig skituren i vinterferien, og ikke er så sikker på ski, vil der være mulighed for at øve sig her.
Tjek allerede nu om dit pas er gyldigt, og husk både det gule sundhedskort og det blå eu-sygesikringskort.

21. jan 2023
    21. jan 2023
    Handel på dette site sker hos:Haderslev UngdomsskoleChristiansfeldvej 8A6100 HaderslevTlf.: 7434 7950E-mail: ungdomsskolen@haderslev.dkPrisen:Alle priser på kurser, ture og rejser er i danske kroner (DKK).Betalingsmidler:Følgende betalingsmidler accepteres: Dankort/Visa-Dankort samt eDankort. MasterCard, Maestro, Visa og Visa Electron.Vi anvender betalingssystem Quick Pay der er godkendt af PBS. Alle kort data sendes krypteret direkte til PBS.Tilmelding:Tilmeldingen er bindende og kun gyldig ved samtidig betaling. Der ydes ikke tilbagebetaling.Aflysning:Ved aflysning vil du modtage brev med orientering om aflysningen samt tilbagebetaling af dine penge. Brevet modtager du kort tid efter sidste tilmelding. Pengene blive overført sen. 8 dage efter sidste tilmeldingsfrist til din (tilmeldtes) nem konto.OBS Vi har en nul-tolerance politik ift. alkohol, tobak, snus, energidrikke og euforiserende stoffer. Overholdes reglerne ikke, kontaktes forældrene og konfirmanden skal hentes hjem for egen regning.Covid-19: Vores ture ogt rejser er med forbehold for evt. ændringer/aflysninger. Du vil få direkte besked om evt. ændringer/regler/vilkår pr. mail eller telefon.
    Ture og Rejser
    502-22/23