København og Tivoli

OBS - Pga. covid-19 situationen har vi besluttet, at udskyde turen til lørdag den 29. maj 2021.
Der er fælles afgang og ankomst fra Hammelev ved OK tanken på rastepladsen ved motorvejsafkørsel nr. 68.
I bussen tjekker vi op på alle jeres mobilnumre, ligesom I får vores. Vi deler jer op i grupper efter jeres ønsker, hvor 1 fra hver gruppe er "mobilansvarlig" og vi sikrer, os at ingen går alene. Forventet ankomst til København omk. kl. 11. I kan frit vælge om I først vil opleve Strøget eller starte dagen i Tivoli. Nogle vælger at blive i Tivoli, og prøve forlystelserne, hvis du er en af dem, kunne et turpas være en god idé.
Aftenen tilbringer vi i Tivoli med masser af hygge og ikke mindst alle forlystelserne.
Det praktiske med nøjagtige afgangstider, opsamling samt hjemkomst får du besked om, når vi har alle tilmeldingerne.
Med i prisen er entre til Tivoli.

29. maj 2021
    29. maj 2021
    Ved tilmelding og betaling tilkendegives at Haderslev Ungdomsskoles handelsbetingelser accepteres.
    Ture og Rejser
    300 DKK