Jul i København og Tivoli

OBS - Vi forbeholder os ret til at udskyde juleturen til København under hensyntagen til at følge sundhedsmyndighedernes retningslinier for at mindske smittespredning af covid-19.
Der er fælles afgang og ankomst fra Hammelev ved OK tanken på rastepladsen ved motorvejsafkørsel nr. 68.
I bussen tjekker vi op på alle jeres mobilnumre, ligesom I får vores. Vi deler jer op i grupper efter jeres ønsker, hvor 1 fra hver gruppe er "mobilansvarlig" og vi sikrer, os at ingen går alene. Forventet ankomst til København omk. kl. 11. I kan frit vælge om I først vil opleve Strøget ved juletid eller starte dagen i Tivoli. Nogle vælger at blive i Tivoli, og prøve forlystelserne, hvis du er en af dem, kunne et turpas være en god idé.
Aftenen tilbringer vi i Tivoli med den fantastiske juleudstilling og de mange spændende juleboder samt ikke mindst alle forlystelserne.
Det praktiske med nøjagtige afgangstider, opsamling samt hjemkomst får du besked om, når vi har alle tilmeldingerne.
Med i prisen er entre til Tivoli.

28. nov 2020
    28. nov 2020
    Ved tilmelding og betaling tilkendegives at Haderslev Ungdomsskoles handelsbetingelser accepteres.
    Ture og Rejser
    300 DKK