Dansk for 2. sprogede

Dansk for 2 sprogede Vojens

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov i dansk. Danske tekster fra din skole som du har svært ved at forstå.
Ord og formuleringer du ikke helt forstår.
Vi arbejder målrettet afvekslende med samtale og spil som redskab for undervisningen.
Du lærer at forstå dansk i forskellige varianter. Kan ordet "rabat" betyde flere ting? Hvad er en rutebil? Hvad betyder, "at gå agurk"
Hvad betyder ordene: klaske, gnave og støde?

26. okt 2022
    16. mar 2022