Spansk for. begyndere

Alverdens sprog - Spansk for begyndere.

Vi synes det er vigtigt at man forstår, hvad der foregår i resten af verden. Første betingelse er at man kan kommunikere med andre. Altså at man kan lidt sprog - at man kan tale med folk, og forstå hvad der står i brugsanvisninger, på skilte, i køreplaner osv.
Disse ting er en stor hjælp, hvis man vil rejse i andre lande, og gå lidt rundt iblandt den lokale befolkning. Benyt dig evt. af Ungdomsskolens rejsetilbud, hvor du bl.a. vil blive præsenteret for dette.

Spanskundervisningen bygger vi op fra grunden med elementær grammatik og et ordforråd, som kan anvendes i ikke kun Spanien men også i det meste af Sydamerika, Mellemamerika og Mexico.

Vi bruger læsebogssystemet "Buena Idea", hvor vi læser tekster, løser opgaver og laver lytte øvelser. Derudover vil vi øve samtale, og lære at formulere os på det smukke spanske sprog.

Vi vil også bruge sange i undervisningen.

I årets løb undervises der i følgende ting:

hilse og tage afsked, præstentere sig selv
tælle til 100
ugedagene, månederne og årstiderne
farverne
bøjning af de vigtigste udsagnsord i tiderne: nutid og datid
bøjning af navneord og tillægsord i ental og flertal og han- og hunkøn
formulering af korte sætninger om dagligdagslivet: fx skole, fritidsinteresser, familie m.m.

26. sep 2022
    Ungdomsskolen T i Vojens