Arrangement:

Eksamen - "Det grønne bord" Ro på

Eksamen "Det grønne bord" ro på
Her er kurset for dig, som gerne vil slippe eksamensangsten og optimere præstationen, så du får det bedst mulige resultat - og en langt bedre oplevelse af at være til prøve.
Du får redskaber og metoder til at håndtere nervøsiteten og præsentationsteknikken.
Vi mødes 3-5 gange, i foråret 2023


BEMÆRK - Vi tager billeder og videoer af hold, holdaktiviteter, ture og rejser, som vi nogle gange deler på vores hjemmeside eller på sociale medier. Må vi IKKE tage billeder og videoer af dit barn, så kontakt os.

enrollmentText:
Status:Tilmelding
 1. Start:
  08. mar 2023
 2. Slut:
  28. mar 2023
 3. Ugedag:
  Tirsdag
 4. Tidspunkt:
  17:00 - 18:30
 5. Sted:
  Ungdomsskolen i Haderslev
 6. Aldersgrænse:
  Nej
 7. Klassetrin:
  Fra 7. klasse
 8. Betingelser for betaling:
  Handel på dette site sker hos:Haderslev UngdomsskoleChristiansfeldvej 8A6100 HaderslevTlf.: 7434 7950E-mail: ungdomsskolen@haderslev.dkPrisen:Alle priser på kurser, ture og rejser er i danske kroner (DKK).Betalingsmidler:Følgende betalingsmidler accepteres: Dankort/Visa-Dankort samt eDankort. MasterCard, Maestro, Visa og Visa Electron.Vi anvender betalingssystem Quick Pay der er godkendt af PBS. Alle kort data sendes krypteret direkte til PBS.Tilmelding:Tilmeldingen er bindende og kun gyldig ved samtidig betaling. Der ydes ikke tilbagebetaling.Aflysning:Ved aflysning vil du modtage brev med orientering om aflysningen samt tilbagebetaling af dine penge. Brevet modtager du kort tid efter sidste tilmelding. Pengene blive overført sen. 8 dage efter sidste tilmeldingsfrist til din (tilmeldtes) nem konto.OBS Vi har en nul-tolerance politik ift. alkohol, tobak, snus, energidrikke og euforiserende stoffer. Overholdes reglerne ikke, kontaktes forældrene og eleven skal hentes hjem for egen regning.Covid-19: Vores ture ogt rejser er med forbehold for evt. ændringer/aflysninger. Du vil få direkte besked om evt. ændringer/regler/vilkår pr. mail eller telefon.
 9. Adresse:
  Chr.feldvej 8A, 6100 Haderslev
 10. Kategori:
  Skolefag
 11. ID:
  250-22/23
 12. Pris:
  -
 13. Betaling kræves før indskrivning:
  Nej
Underviser:
Tanja Rudolph
Stilling:
Email:
Mobil:
Adresse: