Klar til fritidsjob

For dig der er mellem 15 og 17 år

Drømmer du om et fritidsjob men ved ikke rigtig hvordan du skal gribe det an, så er dette hold stedet hvor du bliver hjulpet godt på vej.

Du tilmelder dig holdet og møder op med din bærbar under armen. Her kan du få hjælp og sparring til udfærdigelse af ansøgning og evt. CV. Hvilke jobmuligheder er der og hvad siger lovgivningen. Hvad matcher din drøm om uddannelse og hvordan henvender du dig første gang.

Når du har fået den hjælp du har brug for eller faktisk kommet i job, så stopper du bare på holdet.

21. sep 2022
    30. nov 2022