E-Sport LAN party

LAN Party 2022
Arrangementet foregår på Ungdomsskolen, Christiansfeldvej 8A - i Cassiopeia. Man skal lige køre om i gården, og bruge indgangen der.
Mellem klokken 19 og 20 er der aftensmad :-) Vi har rigtig meget postevand til hele arrangementet, ønsker du andet, skal du selv have det med :-)
Hvis du i løbet af natten får brug for at hvile lidt, er det en god ide at tage et liggeunderlag og et tæppe/sovepose med, evt. en lille pude.
Vi har frugt og gulerødder, som frit kan tages i løbet af natten.
Lørdag morgen er der morgenkaffe :-)
Du skal selv medbringe internetkabel og forlængerledning.
Husk også at medbringe godt humør - det bliver rigtig sjovt.
Du skal bruge din egen PC, og have mulighed for at komme på nettet.
(Medbring strømkabler)
Vil du sidde ekstra godt, kan du tage din egen stol med :o)

OBS. Skal du låne en PC af Ungdomsskolen, er det først til mølle princippet :o)

PlayStation-spillere er også meget velkomne - vi har 81" skærme, så kom og spil natten igennem :-)