Arrangement:

E-Sport LAN party

LAN Party 2022
Arrangementet foregår på Ungdomsskolen, Christiansfeldvej 8A - i Cassiopeia. Man skal lige køre om i gården, og bruge indgangen der.
Mellem klokken 19 og 20 er der aftensmad :-) Vi har rigtig meget postevand til hele arrangementet, ønsker du andet, skal du selv have det med :-)
Hvis du i løbet af natten får brug for at hvile lidt, er det en god ide at tage et liggeunderlag og et tæppe/sovepose med, evt. en lille pude.
Vi har frugt og gulerødder, som frit kan tages i løbet af natten.
Lørdag morgen er der morgenkaffe :-)
Du skal selv medbringe internetkabel og forlængerledning.
Husk også at medbringe godt humør - det bliver rigtig sjovt.
Du skal bruge din egen PC, og have mulighed for at komme på nettet.
(Medbring strømkabler)
Vil du sidde ekstra godt, kan du tage din egen stol med :o)

OBS. Skal du låne en PC af Ungdomsskolen, er det først til mølle princippet :o)

PlayStation-spillere er også meget velkomne - vi har 81" skærme, så kom og spil natten igennem :-)

BEMÆRK - Vi tager billeder og videoer af hold, holdaktiviteter, ture og rejser, som vi nogle gange deler på vores hjemmeside eller på sociale medier. Må vi IKKE tage billeder og videoer af dit barn, så kontakt os.

enrollmentText:
Status:Tilmelding
 1. Ugedag:
  Fredag, Lørdag
 2. Tidspunkt:
  16:00 - 13:00
 3. Sted:
  Ungdomsskolen i Haderslev
 4. Aldersgrænse:
  Nej
 5. Klassetrin:
  Fra 7. klasse
 6. Betingelser for betaling:
  Handel på dette site sker hos:Haderslev UngdomsskoleChristiansfeldvej 8A6100 HaderslevTlf.: 7434 7950E-mail: ungdomsskolen@haderslev.dkPrisen:Alle priser på kurser, ture og rejser er i danske kroner (DKK).Betalingsmidler:Følgende betalingsmidler accepteres: Dankort/Visa-Dankort samt eDankort. MasterCard, Maestro, Visa og Visa Electron.Vi anvender betalingssystem Quick Pay der er godkendt af PBS. Alle kort data sendes krypteret direkte til PBS.Tilmelding:Tilmeldingen er bindende og kun gyldig ved samtidig betaling. Der ydes ikke tilbagebetaling.Aflysning:Ved aflysning vil du modtage brev med orientering om aflysningen samt tilbagebetaling af dine penge. Brevet modtager du kort tid efter sidste tilmelding. Pengene blive overført sen. 8 dage efter sidste tilmeldingsfrist til din (tilmeldtes) nem konto.OBS Vi har en nul-tolerance politik ift. alkohol, tobak, snus, energidrikke og euforiserende stoffer. Overholdes reglerne ikke, kontaktes forældrene og eleven skal hentes hjem for egen regning.Covid-19: Vores ture ogt rejser er med forbehold for evt. ændringer/aflysninger. Du vil få direkte besked om evt. ændringer/regler/vilkår pr. mail eller telefon.
 7. Adresse:
  Chr.feldvej 8A, 6100 Haderslev
 8. Kategori:
  Musik - teater og events
 9. ID:
  613-22/23
 10. Pris:
  50 DKK
 11. Betaling kræves før indskrivning:
  Ja
Underviser: