Musical

Har du lyst til at prøve kræfter med teater i uhøjtidelige og afslappende rammer?

Hvad enten du er Danmarks næste store skuespiller, eller du bare gerne vil prøve teater, er der plads til dig på Ungdomsskolens musicalhold.

Vi skal lave teater, synger, danser og hygger hver tirsdag aften.
Kom og se om det er noget for dig :-)

I samarbejde med Haderslev Musikskole, vi der være sangundervisning bl.a. i forbindelse med øveaftner.

Til vores musical skal vi også bruge flere, som vil tage sig af lyd og lys. Er det dig, og kender du en eller flere, så tilmeld jer lyd og lys til musical.

Kostumer og kulisser: Vi har rigtig mange kostumer, dem kan man aldrig få nok af :-) Vi har helt sikkert ikke alt, hvad vi skal bruge, så har du lyst til at lave kostumer og kulisser, så meld dig på holdet kostumer og kulisser til musical.

04. okt 2022
    28. mar 2023