Arrangement:

Musical

Musical

Har du lyst til at prøve kræfter med teater i uhøjtidelige og afslappende rammer?

Hvad enten du er Danmarks næste store skuespiller, eller du bare gerne vil prøve teater, er der plads til dig på Ungdomsskolens musicalhold.

Vi skal lave teater, synger, danser og hygger hver tirsdag aften.
Kom og se om det er noget for dig :-)

I samarbejde med Haderslev Musikskole, vi der være sangundervisning bl.a. i forbindelse med øveaftner.

Til vores musical skal vi også bruge flere, som vil tage sig af lyd og lys. Er det dig, og kender du en eller flere, så tilmeld jer lyd og lys til musical.

Kostumer og kulisser: Vi har rigtig mange kostumer, dem kan man aldrig få nok af :-) Vi har helt sikkert ikke alt, hvad vi skal bruge, så har du lyst til at lave kostumer og kulisser, så meld dig på holdet kostumer og kulisser til musical.

BEMÆRK - Vi tager billeder og videoer af hold, holdaktiviteter, ture og rejser, som vi nogle gange deler på vores hjemmeside eller på sociale medier. Må vi IKKE tage billeder og videoer af dit barn, så kontakt os.

enrollmentText:
Status:Tilmelding
 1. Slut:
  28. mar 2023
 2. Ugedag:
  Onsdag
 3. Tidspunkt:
  18:30 - 20:30
 4. Sted:
  Ungdomsskolen i Haderslev
 5. Aldersgrænse:
  Nej
 6. Klassetrin:
  Fra 7. klasse
 7. Betingelser for betaling:
  Handel på dette site sker hos:Haderslev UngdomsskoleChristiansfeldvej 8A6100 HaderslevTlf.: 7434 7950E-mail: ungdomsskolen@haderslev.dkPrisen:Alle priser på kurser, ture og rejser er i danske kroner (DKK).Betalingsmidler:Følgende betalingsmidler accepteres: Dankort/Visa-Dankort samt eDankort. MasterCard, Maestro, Visa og Visa Electron.Vi anvender betalingssystem Quick Pay der er godkendt af PBS. Alle kort data sendes krypteret direkte til PBS.Tilmelding:Tilmeldingen er bindende og kun gyldig ved samtidig betaling. Der ydes ikke tilbagebetaling.Aflysning:Ved aflysning vil du modtage brev med orientering om aflysningen samt tilbagebetaling af dine penge. Brevet modtager du kort tid efter sidste tilmelding. Pengene blive overført sen. 8 dage efter sidste tilmeldingsfrist til din (tilmeldtes) nem konto.OBS Vi har en nul-tolerance politik ift. alkohol, tobak, snus, energidrikke og euforiserende stoffer. Overholdes reglerne ikke, kontaktes forældrene og eleven skal hentes hjem for egen regning.Covid-19: Vores ture ogt rejser er med forbehold for evt. ændringer/aflysninger. Du vil få direkte besked om evt. ændringer/regler/vilkår pr. mail eller telefon.
 8. Adresse:
  Chr.feldvej 8A, 6100 Haderslev
 9. Kategori:
  Musik - teater og events
 10. ID:
  225-22/23
 11. Antal pladser ledige:
  47
 12. Pris:
  -
 13. Betaling kræves før indskrivning:
  Nej
Underviser:
Marie Hjort Rødbroe
Stilling:
Email:
Mobil:
Adresse: