Arrangement:

Benzinklub Gram/Vojens

Benzinklub i Vojens

Benzinklubberne på de forskellige undervisningssteder er for de unge, som gerne vil det lidt vilde med larm og benzinos.
Der arbejdes med motorer fra biler, motorcykler, knallerter og bocarts. Hvis du bøvler med din knallert/scooter, cykel eller andet, må du også meget gerne tage den med.
Vi kigger også en del på bremsesystemer, konstruktioner og alle de andre spidsfindigheder af teknisk art. Hvis man arbejder med biler og andet, har man ofte brug for at kunne svejse. Derfor skal de som har lyst og gerne vil svejse, på et lille sikkedhedskursus §17.
Ungdomsskolen har en bane hvor bocart m.m. testkøres. Ved sæson afslutning testkører vi Ungdomsskolens bo-carts.

Hvis du har deltaget gennem sæsonen på benzinklubholdet har du mulighed for at komme med til testkørsel på vores bane. Det kræver forældreunderskrift.

BEMÆRK - Vi tager billeder og videoer af hold, holdaktiviteter, ture og rejser, som vi nogle gange deler på vores hjemmeside eller på sociale medier. Må vi IKKE tage billeder og videoer af dit barn, så kontakt os.

enrollmentText:
Status:Tilmelding sluttede 16-4-2023
 1. Start:
  04. okt 2022
 2. Slut:
  28. mar 2023
 3. Ugedag:
  Tirsdag
 4. Tidspunkt:
  17:00 - 19:45
 5. Sted:
  Ungdomsskolen T i Vojens
 6. Aldersgrænse:
  Nej
 7. Klassetrin:
  Fra 7. klasse
 8. Betingelser for betaling:
  Handel på dette site sker hos:Haderslev UngdomsskoleChristiansfeldvej 8A6100 HaderslevTlf.: 7434 7950E-mail: ungdomsskolen@haderslev.dkPrisen:Alle priser på kurser, ture og rejser er i danske kroner (DKK).Betalingsmidler:Følgende betalingsmidler accepteres: Dankort/Visa-Dankort samt eDankort. MasterCard, Maestro, Visa og Visa Electron.Vi anvender betalingssystem Quick Pay der er godkendt af PBS. Alle kort data sendes krypteret direkte til PBS.Tilmelding:Tilmeldingen er bindende og kun gyldig ved samtidig betaling. Der ydes ikke tilbagebetaling.Aflysning:Ved aflysning vil du modtage brev med orientering om aflysningen samt tilbagebetaling af dine penge. Brevet modtager du kort tid efter sidste tilmelding. Pengene blive overført sen. 8 dage efter sidste tilmeldingsfrist til din (tilmeldtes) nem konto.OBS Vi har en nul-tolerance politik ift. alkohol, tobak, snus, energidrikke og euforiserende stoffer. Overholdes reglerne ikke, kontaktes forældrene og eleven skal hentes hjem for egen regning.Covid-19: Vores ture ogt rejser er med forbehold for evt. ændringer/aflysninger. Du vil få direkte besked om evt. ændringer/regler/vilkår pr. mail eller telefon.
 9. Adresse:
  Tingvejen 2, Skrydstrup, 6500 Vojens
 10. Kategori:
  Motor- mekanik & kørsel
 11. ID:
  205-22/23
 12. Antal pladser ledige:
  1
 13. Pris:
  -
 14. Betaling kræves før indskrivning:
  Nej
Underviser:
Jimmi Jensen
Stilling:
Email:
Mobil:
Adresse:
Poul Erik Tomis Bartel
Stilling:
Email:
Mobil:
Adresse: