Traktor teori

Traktorteori

Her lærer du den teori, du skal kunne for at køre traktor både på offentlige veje og marker. Du slutter med teoriprøven, og kan tidligst gå op når du er 15 ½ år. Der er undervisning 8 gange. Teoriundervisningen er gratis.

Undervisningen foregår på Tingvejen 2 i Vojens.

Køretimer og prøvegebyrer m.m. aftaler/betaler eleven med den kørelærer, som eleven selv vælger.

OBS Traktor-kørekort taget efter den 19. januar 2013 giver ikke længere ret til at køre på lille knallert. Så selvom du får traktor-kørekort, skal du også gennemgå "Færdselsrelateret førstehjælp for unge knallertførere" samt teori- og praktisk prøve til knallertkørekort for at køre lovligt.

23. nov 2022
    08. feb 2023