Knallertkørekort Gram - vente

Regeringen har besluttet, at unge fra den 1. oktober 2016 må køre på lille knallert, når de fylder 15 år. Du må begynde på undervisningen når du er 14 år og 6 måneder.
Vi tager altid de ældste elever først!!
OBS Som en følge af covid-19 situationen skal du medbringe din egen godkendte hjelm til al knallertkørsel.

For at få et knallertkørekort skal du følge ungdomsskolens undervisning og bestå både en teoriprøve og en praktisk køreprøve. Før du kan gå op til den praktiske prøve, skal du have gennemført kurset "Færdselsrelateret førstehjælp for unge knallertførere". Det er et særskilt kursus, og ikke en del af knallertundervisningen. Kurset varer 8 timer (4 timer med basal genoplivning og 4 timer med færdselsrelateret førstehjælp).
Hvis du har bestået kurset, og vil tage kørekort til f.eks. traktor eller bil:
- Inden for 1 år: behøver du ikke tage et nyt førstehjælpskursus.
- Inden for 1-3 år: skal du tage et 4-timers kursus i færdselsrelateret førstehjælp for førere af andre køretøjer.
Hvis du har fravær og skal gå om, skal du selv betale. Hvis du ikke består teoriprøven eller den praktiske prøve, koster det 220 kr. at gå til en ny prøve.
Husk at medbringe et pasfoto når du møder 1. gang til knallertundervisning.
Du kan tidligst begynde uddannelsen, når du er 14 år og 6 mdr.
På www.sikkertrafik.dk/knallert kan du læse mere, og forberede dig på undervisningen.
OBS - Vi tager forbehold for evt. prisstigninger.

Tilmeldingen er bindende og kun gyldig ved samtidig betaling. Der ydes ikke tilbagebetaling.
Dog har du mulighed for at overdrage pladsen til en anden. Denne skal dog også opfylde Ungdomsskolens betingelser for deltagelse.

Gram Skole
    Ja (14-17 år)