Arrangement:

Løb - Kom i form til Royal Run 2023

Løb - Bliv klar til Royal Run 2023
Kom og løb med os J
Vi laver et fælles løbehold til royal Run 2023 og du skal da med :-)
Vi træner sammen op til løbet med vores løbetræner og gør alt for at du står i din skarpeste form, når starten går.
På dagen kører vi samlet i bus til løbet, nyder den fede stemning og adrenalinen ved et så stort løb. Efter løbet spiser vi lidt mad og hygger, inden turen går hjemad igen, - en fed oplevelse rigere.øbet d. 26. maj 2022, og starter træning først i det nye år.
Vi træner både i skoven, på bane, i motionsrummet og sågar på cykel, - alt for at få din kondition op før den store dag.
Alle bliver tilmeldt 5 km og så vurderer løbetræneren og du om målet skal justeres til 10 km.
Der er plads til såvel nybegyndere som trænede.

BEMÆRK - Vi tager billeder og videoer af hold, holdaktiviteter, ture og rejser, som vi nogle gange deler på vores hjemmeside eller på sociale medier. Må vi IKKE tage billeder og videoer af dit barn, så kontakt os.

enrollmentText:
Status:Tilmelding
 1. Start:
  23. feb 2023
 2. Ugedag:
  Torsdag
 3. Tidspunkt:
  16:00 - 17:00
 4. Sted:
  Ungdomsskolen i Haderslev
 5. Aldersgrænse:
  Nej
 6. Klassetrin:
  Fra 7. klasse
 7. Betingelser for betaling:
  Handel på dette site sker hos:Haderslev UngdomsskoleChristiansfeldvej 8A6100 HaderslevTlf.: 7434 7950E-mail: ungdomsskolen@haderslev.dkPrisen:Alle priser på kurser, ture og rejser er i danske kroner (DKK).Betalingsmidler:Følgende betalingsmidler accepteres: Dankort/Visa-Dankort samt eDankort. MasterCard, Maestro, Visa og Visa Electron.Vi anvender betalingssystem Quick Pay der er godkendt af PBS. Alle kort data sendes krypteret direkte til PBS.Tilmelding:Tilmeldingen er bindende og kun gyldig ved samtidig betaling. Der ydes ikke tilbagebetaling.Aflysning:Ved aflysning vil du modtage brev med orientering om aflysningen samt tilbagebetaling af dine penge. Brevet modtager du kort tid efter sidste tilmelding. Pengene blive overført sen. 8 dage efter sidste tilmeldingsfrist til din (tilmeldtes) nem konto.OBS Vi har en nul-tolerance politik ift. alkohol, tobak, snus, energidrikke og euforiserende stoffer. Overholdes reglerne ikke, kontaktes forældrene og eleven skal hentes hjem for egen regning.Covid-19: Vores ture ogt rejser er med forbehold for evt. ændringer/aflysninger. Du vil få direkte besked om evt. ændringer/regler/vilkår pr. mail eller telefon.
 8. Adresse:
  Chr.feldvej 8A, 6100 Haderslev
 9. Kategori:
  Motion & bevægelse
 10. ID:
  405-22/23
 11. Pris:
  285 DKK
 12. Betaling kræves før indskrivning:
  Ja
Underviser:
Marianne Borring Baewert
Stilling:
Adm.leder økonomi og fritidsundervisningen
Mobil:
21419008
Adresse: