Løb - Kom i form til Royal Run 2023

Løb - Bliv klar til Royal Run 2023
Kom og løb med os J
Vi laver et fælles løbehold til royal Run 2023 og du skal da med :-)
Vi træner sammen op til løbet med vores løbetræner og gør alt for at du står i din skarpeste form, når starten går.
På dagen kører vi samlet i bus til løbet, nyder den fede stemning og adrenalinen ved et så stort løb. Efter løbet spiser vi lidt mad og hygger, inden turen går hjemad igen, - en fed oplevelse rigere.øbet d. 26. maj 2022, og starter træning først i det nye år.
Vi træner både i skoven, på bane, i motionsrummet og sågar på cykel, - alt for at få din kondition op før den store dag.
Alle bliver tilmeldt 5 km og så vurderer løbetræneren og du om målet skal justeres til 10 km.
Der er plads til såvel nybegyndere som trænede.

23. feb 2023
    Motion & bevægelse