Arrangement:

Fitness UNG Haderslev

Fitness Haderslev
Konditionstræning og styrketræning er i centrum i fitness.
Du vil have mulighed for at tilpasse din træning, så du opnår de mål DU sætter dig for, og vi vil arbejde hen i mod, at du får forståelse og indsigt i din træning, så du efter holdets afslutning vil have mulighed for at fortsætte dine gode resultater i et af byens mange fitnesscentre.
Der vil være mulighed for konditionsforbedring på bl.a. motionscykler, spinningcykler, stepmaskiner og løbebånd. Der vil være frivægte og forskellige maskiner til træning af muskelstyrke.
Når din kondition og styrke forbedres, vil dine hverdagsopgaver føles nemmere og mindre energikrævende, fordi kroppen bliver stærkere og bedre til at transportere ilt og næringsstoffer ud der, hvor kroppen har brug for det.
Udover de kortsigtede fordele er motion og styrke også med til på længere sigt at forebygge en lang række sygdomme.
Du kan frit træne i tidsrummet 15.30 - 18.00

Pris: gratis

BEMÆRK - Vi tager billeder og videoer af hold, holdaktiviteter, ture og rejser, som vi nogle gange deler på vores hjemmeside eller på sociale medier. Må vi IKKE tage billeder og videoer af dit barn, så kontakt os.

enrollmentText:
Status:Tilmelding
 1. Start:
  03. okt 2022
 2. Slut:
  30. mar 2023
 3. Ugedag:
  Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag
 4. Tidspunkt:
  15:30 - 18:00
 5. Sted:
  Ungdomsskolen i Haderslev
 6. Aldersgrænse:
  Nej
 7. Klassetrin:
  Fra 7. klasse
 8. Betingelser for betaling:
  Handel på dette site sker hos:Haderslev UngdomsskoleChristiansfeldvej 8A6100 HaderslevTlf.: 7434 7950E-mail: ungdomsskolen@haderslev.dkPrisen:Alle priser på kurser, ture og rejser er i danske kroner (DKK).Betalingsmidler:Følgende betalingsmidler accepteres: Dankort/Visa-Dankort samt eDankort. MasterCard, Maestro, Visa og Visa Electron.Vi anvender betalingssystem Quick Pay der er godkendt af PBS. Alle kort data sendes krypteret direkte til PBS.Tilmelding:Tilmeldingen er bindende og kun gyldig ved samtidig betaling. Der ydes ikke tilbagebetaling.Aflysning:Ved aflysning vil du modtage brev med orientering om aflysningen samt tilbagebetaling af dine penge. Brevet modtager du kort tid efter sidste tilmelding. Pengene blive overført sen. 8 dage efter sidste tilmeldingsfrist til din (tilmeldtes) nem konto.OBS Vi har en nul-tolerance politik ift. alkohol, tobak, snus, energidrikke og euforiserende stoffer. Overholdes reglerne ikke, kontaktes forældrene og eleven skal hentes hjem for egen regning.Covid-19: Vores ture ogt rejser er med forbehold for evt. ændringer/aflysninger. Du vil få direkte besked om evt. ændringer/regler/vilkår pr. mail eller telefon.
 9. Adresse:
  Chr.feldvej 8A, 6100 Haderslev
 10. Kategori:
  Motion & bevægelse
 11. ID:
  103-22/23
 12. Antal pladser ledige:
  67
 13. Pris:
  -
 14. Betaling kræves før indskrivning:
  Nej
Underviser:
Line Gejl Lund
Stilling:
Email:
Mobil:
Adresse:
Kristina Osvang Jørgensen
Stilling:
Email:
Mobil:
Adresse:
Markus Casper Mikkelsen
Stilling:
Email:
Mobil:
Adresse:
Daniel Andreas Michaelsen
Stilling:
Email:
Mobil:
Adresse: