Yoga Haderslev efter jul.,

Yoga Haderslev før jul

Yoga er ikke en konkurrencesport eller en opvisningssport, yoga er en livsstil.

Denne yogaklasse indeholder en blanding af de to yogastilarter vinyasa og hatha, og er for begyndere, let øvede og øvede.

Med undervisningen får du et eksempel på, hvordan yoga kan formidles i en kombination af en rolig, sammenhængende og aktiv form og med et mere meditativt indre og koncentreret fokus.

Denne særlige rejse, der inkluderer en øget bevidsthed om åndedrættet, handler om at finde en tilstand, der kan træne din indre styrke, balance og flow i kroppen.

Denne tilstand vil være dig behjælpelig i stressede situationer, som når du eksempelvis er til eksamen, og vil være med til at give dig et større overblik over situationen.

Forvent en legende tilgang og sved på panden! Timerne afrundes med afsluttende/nedkølende stillinger og afspænding.

Se film fra sidste års yoga.

22. feb 2022
    Motion & bevægelse