Body bike/spinning Had. eft.jul

Spinning

Hvis du ikke er bange for at få sved på panden og ikke har sarte ører, men sagtens kan "æde" dig selv, fordi du har besluttet dig for at gøre det, så kunne spinning godt være et tilbud til dig.
Vi cykler på fine spinningcykler i ca. 50 minutter, hvorefter vi strækker ud og køler ned. De første par gange har vi fokus på indstilling og korrekt position på cyklen, fordi vi skal undgå skader. Programmet vil desuden de første par gange være knapt så hårdt som ellers.
Spinning er konditionstræning til høj musik, der gerne skulle motivere til at yde noget ekstra.
Der skal medbringes drikkedunk og håndklæde. Desuden skal du bare iføre dig korte bukser og en t-shirt eller top. Jeg lover dig, at det nok skal blive varmt nok.
Ses vi? Jada :-)

22. feb 2021