Fitness UNG Haderslev

Fitness Haderslev
Konditionstræning og styrketræning er i centrum i fitness.
Du vil have mulighed for at tilpasse din træning, så du opnår de mål DU sætter dig for, og vi vil arbejde hen i mod, at du får forståelse og indsigt i din træning, så du efter holdets afslutning vil have mulighed for at fortsætte dine gode resultater i et af byens mange fitnesscentre.
Der vil være mulighed for konditionsforbedring på bl.a. motionscykler, spinningcykler, stepmaskiner og løbebånd. Der vil være frivægte og forskellige maskiner til træning af muskelstyrke.
Når din kondition og styrke forbedres, vil dine hverdagsopgaver føles nemmere og mindre energikrævende, fordi kroppen bliver stærkere og bedre til at transportere ilt og nærringsstoffer ud der, hvor kroppen har brug for det.
Udover de kortsigtede fordele er motion og styrke også med til på længere sigt at forebygge en lang række sygdomme.
Du kan frit træne i tidsrummet 15.30 - 18.00

Pris: gratis