Arkitektur G/H/V

Arkitektur

På opfordring fra elever, har vi kurset arkitektur med i vores tilbud.
Om I skal se på bygninger, byområder, måske landskaber eller besøge udstillinger er noget I aftaler på holdet. (udstillinger kan være i weekends)
Vi tænker det også som, at I som elever på Ungdomsskolen får mulighed for at få indblik i en professionels arbejdsmetoder, hvor man gennem en god arbejdsproces med systematik og research, sikrer gode resultater.
Du vil også få mulighed for at se 3D- computerprogram som bruges til formgivning af arkitektur.

Holdet er nyt og der vil derfor kunne forekomme ændringer.

Status:Tilmelding sluttede 26-3-2019
    Kunst og Design