Kok Amok

Kok Amok Vojens eft. jul

Drømmer du om at invitere resten af familien på middag eller forberede en dejlig middag for to, så tag kurset og lær at lave god, spændende og anderledes mad.
I Kok Amok lærer du at lave hverdagsmad og hvis tiden tillader det også mad på et højt gastronomisk niveau. Du får selv rigtig stor indflydelse på den mad, der laves.
Her er noget for den øvede og uøvede. Målet er at blive bedre end vi allerede er.
Når vi laver mad koster det 10,- kroner pr. person pr. gang. Beløbet indbetales løbende på mobile pay på holdet.

30. mar 2023
    Kunst og Design