Musical, kostumer og kulisser

Musical kostumer og kulisser

Er kostumer og/eller kulisser lige noget for dig, skal du tilmelde dig kurset her. Du vil blive udfordret og det vil være sjovt :-) Du bliver samtidig en vigtig del af vores musical hold.

Når du starter, har vores musical hold været i gang et stykke tid, og de er nu så vidt, at de kan komme med ideer til, hvordan de kunne tænke sig scenen skal tage sig ud.

Teamet med lyd og lys øver på samme tid, og der vil også skulle være koordination med dem.

29. mar 2023
    Kunst og Design