Web design/udvikling

·Responsive websites
·Intro til PHP programmering
·PHP integration med MySQL databaser
·Brug af billeder til web
·Intro til Wordpress CMS systemet
·Temaer til Wordpress og tilretning af dem via HTML, CSS og PHP
·Opensource Webshops
·Lidt om Betalingsgateways med Dankort og Visa
Kursets formål:
Deltagerne vil efter kurset have kendskab til principper og teknikker, der kan bruges til at opbygge flere former for websider.
Læringsmål:
Deltagerne skal ved afslutningen af kurset kunne:
·Oprette og programmere simple websider
·Programmere en webside, der tilpasser sig tablets og mobiltelefoner helt automatisk
·Lave en simpel dynamisk webside, der henter og opdaterer indhold fra en database
·Tilpasse, beskære og optimere billeder til brug på web
·Implementere og opsætte en simpel Wordpress webside
·Tilpasse og rette i programmeringen af et Wordpress tema
·Implementere og opsætte en simpel opensource webshop
Sværhedsgrad og målgruppe:
Nybegyndere. Der startes fra scratch, så alle der synes det kunne være spændende at udvikle websider kan følge med.

01. feb 2023
    29. mar 2023