Tegning

Tegning og Maling Haderslev

Tegning og Maling foregår som et kreativt værksted. Undervisningen omfatter materialelære i forskellige tegne og maleteknikker såsom blyant, blæk, kul, pastel, akvarel, og akryl maling og forskellige emner såsom portræt, landskabs - og abstrakte billeder.
Meningen med tegne- og maleværkstedet er, at man kan udvikle sig som kreativ tegner og maler, og arbejde med materialer og emner, som man selv har valgt.
Det hele forgår i et afslappet og hyggeligt miljø med mig som underviser, vejleder og inspirator :-)

27. sep 2022
    28. mar 2023