Tøsehygge - Make up

Tøsehygge Haderslev - make up
Her leger vi med en masse forskellig make up for at se, hvad der passer bedst til dig. Vi prøver lidt forskellige teknikker, farver og prøver at blive lidt klogere på, hvad der fungerer for netop DIG. Vi kommer til at gennemgå, hvad en almindelig hverdags makeup kan bestå af, og hvad en fest makeup kan bestå af. Vi kigger på hvordan, vi fremhæver det bedste med lidt make up, får det til at ligge flot på huden og holde hele dagen.
Du må gerne tage eget make up og tilbehør med, men behøver slet ikke. Vi har alle midler, med medbring gerne et håndklæde til at tørre ansigtet med efter ansigtet er renset.

Dette kursus foregår onsdag den 3. november 2021 og onsdag den 10. november 2021 begge dage kl. 17-19.

14. dec 2021
    Tirsdag, Onsdag