3D-print

Kreativ Design & 3D-print

Interesserer du dig for, og har lyst til at sy, re-designe eller dekorere dit eget tøj, sy puder, punge, tasker eller andet, så er Kreativ Design noget for dig.
I værkstedet kan du arbejde med modeller ud fra enkle eksisterende mønstre eller lave dine egne. Du kommer med dine egne ideer eller lader dig inspirere af de andre på holdet. Du lærer grundlæggende teknikker, at tilpasse mønstre til dine ideer, og at blive helt fortrolig med symaskinen, og får kendskab til de forskellige tekstile materialer.
Det vil også være muligt at arbejde med andre materialer og teknikker som tekstiltryk, strikning, hækling og filtning alt efter deltagernes egne interesser og ønsker.
Det kræver ingen forudsætninger, blot lysten til at arbejde kreativt og fremstille egne ting af tekstile materialer.
Samtidig med at der arbejdes, lægges der også vægt på, at vi har nogle hyggelige timer på holdet.
Vi arbejder også med 3D-print.

Ungdomsskolen T i Vojens
    Tingvejen 2, Skrydstrup, 6500 Vojens