Mountain Bike G/H/V

Mountain bike.

Til dig der elsker at være i det fri om solen skinner, det regner og blæser eller sner er underordnet. Vi kører en tur på stierne i og omkring Nørskovgård.
Du behøver ikke have erfaring med kørsel på mountainbike. Du vil lære om brugen af en MTB. Der vil være køretekniske øvelser, som du skal afprøve ved kørsel i terræn.
Du skal bruge cykelhjelm! Har du ingen kan du låne en af os.
Du kan også låne en MTB-cykel.
Du skal ved tilmelding nævne om du har brug for at låne en hjelm eller cykel samt oplyse hvor høj du er.

Husk tøj der passer til vejret og en flaske/drikkedunk til cykelholder. Det er også godt med en banan eller energibar til turen.

Vi ses til en tur på MTB :o)

I skal være opmærksomme på, at Haderslev Kommune ikke har en ulykkesforsikring, der dækker hvis jeres barn kommer til skade under aktiviteter i Ungdomsskolen.
I skal som forældre selv tegne en ulykkesforsikring for jeres barn. I den forbindelse, skal I sikre, at den dækker farlig sport !
Såfremt egne forsikringer ikke dækker "farlig sport" kan man kontakte sit forsikringsselskab og bede dem udvide ulykkesforsikringen.

Friluft/Naturskolen
Stig Hansen