Klatring i naturen G/H/V

Dette kursus foregår i naturen i træer :-), er vejret mod os, bruger vi vores bygning på Christiansfeldvej. Du lærer at sikre dig på den rigtige måde, så du kan få en spændende og sikker dag ud af det.
Klatring er en god måde at arbejde med f. eks. højdeskræk på. Det at få en god fornemmelse af egne kræfter, og dermed sine egne begrænsninger, er et godt udgangspunkt for at udvikle sig.
Du skal ikke medbringe noget udstyr, men blot fornuftig påklædning og evt. madpakke.

I skal være opmærksomme på, at Haderslev Kommune ikke har en ulykkesforsikring, der dækker hvis jeres barn kommer til skade under aktiviteter i Ungdomsskolen.
I skal som forældre selv tegne en ulykkesforsikring for jeres barn. I den forbindelse, skal I sikre, at den dækker farlig sport !
Såfremt egne forsikringer ikke dækker "farlig sport" kan man kontakte sit forsikringsselskab og bede dem udvide ulykkesforsikringen.

Status:Tilmelding sluttede 28-3-2019
    Friluft/Naturskolen