Arrangement:

Metaldetektor - Skattejagt

Tag med os på SKATTEJAGT ;-)

Amatørarkæologer med en metaldetektor står bag mange af de fund fra fortiden, som museerne forsker i og udstiller. Det har du nu også mulighed for med Ungdomsskolen. Sammen ser vi på kortet og udpejer et område som vi efterfølgende vil udforske. Om det bliver i Gram, Haderslev eller Vojens vides ikke. Ungdomsskolen har busser, så vi nemt kan komme fra sted til sted.
At finde skatte og spor fra fortiden er ikke længere forbeholdt museumsansatte med lange uddannelser.
Amatørarkæologer har med metaldetektor bl.a. fundet guldsmykker fra vikingetiden, i et omfang og af en kvalitet, så deres fund er sammenlignet med fundet af Guldhornene .
Du kan også finde spor efter de mennesker, der levede her før os, måske endda deres tabte og nedgravede skatte.
(Ungdomsskolen har metaldetektorer til udlån)

BEMÆRK - Vi tager billeder og videoer af hold, holdaktiviteter, ture og rejser, som vi nogle gange deler på vores hjemmeside eller på sociale medier. Må vi IKKE tage billeder og videoer af dit barn, så kontakt os.

enrollmentText:
Status:Tilmelding
 1. Ugedag:
  Lørdag
 2. Tidspunkt:
  10:00 - 13:00
 3. Aldersgrænse:
  Nej
 4. Klassetrin:
  Fra 7. klasse
 5. Betingelser for betaling:
  Handel på dette site sker hos:Haderslev UngdomsskoleChristiansfeldvej 8A6100 HaderslevTlf.: 7434 7950E-mail: ungdomsskolen@haderslev.dkPrisen:Alle priser på kurser, ture og rejser er i danske kroner (DKK).Betalingsmidler:Følgende betalingsmidler accepteres: Dankort/Visa-Dankort samt eDankort. MasterCard, Maestro, Visa og Visa Electron.Vi anvender betalingssystem Quick Pay der er godkendt af PBS. Alle kort data sendes krypteret direkte til PBS.Tilmelding:Tilmeldingen er bindende og kun gyldig ved samtidig betaling. Der ydes ikke tilbagebetaling.Aflysning:Ved aflysning vil du modtage brev med orientering om aflysningen samt tilbagebetaling af dine penge. Brevet modtager du kort tid efter sidste tilmelding. Pengene blive overført sen. 8 dage efter sidste tilmeldingsfrist til din (tilmeldtes) nem konto.OBS Vi har en nul-tolerance politik ift. alkohol, tobak, snus, energidrikke og euforiserende stoffer. Overholdes reglerne ikke, kontaktes forældrene og eleven skal hentes hjem for egen regning.Covid-19: Vores ture ogt rejser er med forbehold for evt. ændringer/aflysninger. Du vil få direkte besked om evt. ændringer/regler/vilkår pr. mail eller telefon.
 6. Kategori:
  Friluft/Naturskolen
 7. ID:
  123-22/23
 8. Antal pladser ledige:
  10
 9. Pris:
  -
 10. Betaling kræves før indskrivning:
  Nej
Underviser: