Jagt

Jagt er en spændende fritidsinteresse, som kan udøves af alle over 16 år. Det er dog en betingelse, at man først består den tvungne jagtprøve, og vil man gå på jagt med riffel, skal man yderligere bestå riffelprøven.
Undervisningen til jagtprøven omfatter bl.a. jagtloven, jagtteknik, våbenbetjening, sikkerhed, afstandsbedømmelse, vildt- samt terræn- og bestandpleje.
Selve prøven omfatter både teori og praktik. Prøven er krævende, men det skal den også være for at sikre en høj standard hos de danske jægere. Kurset afsluttes med den obligatoriske jagtprøve.
Personer under 16 år kan tilmelde sig jagtprøven, såfremt de fylder 16 år i kalenderåret.
Kurset bliver afholdt i Vojens, Gram eller Haderslev, alt efter hvor I elever kommer fra.
Pris for jagttegn 790 kr.
Se film fra jagt på skydebanen

Se film fra jagt teoriundervisning

03. okt 2022
    01. jun 2023
    Ja (15-18 år)
    Ingen krav
    Handel på dette site sker hos:Haderslev UngdomsskoleChristiansfeldvej 8A6100 HaderslevTlf.: 7434 7950E-mail: ungdomsskolen@haderslev.dkPrisen:Alle priser på kurser, ture og rejser er i danske kroner (DKK).Betalingsmidler:Følgende betalingsmidler accepteres: Dankort/Visa-Dankort samt eDankort. MasterCard, Maestro, Visa og Visa Electron.Vi anvender betalingssystem Quick Pay der er godkendt af PBS. Alle kort data sendes krypteret direkte til PBS.Tilmelding:Tilmeldingen er bindende og kun gyldig ved samtidig betaling. Der ydes ikke tilbagebetaling.Aflysning:Ved aflysning vil du modtage brev med orientering om aflysningen samt tilbagebetaling af dine penge. Brevet modtager du kort tid efter sidste tilmelding. Pengene blive overført sen. 8 dage efter sidste tilmeldingsfrist til din (tilmeldtes) nem konto.OBS Vi har en nul-tolerance politik ift. alkohol, tobak, snus, energidrikke og euforiserende stoffer. Overholdes reglerne ikke, kontaktes forældrene og konfirmanden skal hentes hjem for egen regning.Covid-19: Vores ture ogt rejser er med forbehold for evt. ændringer/aflysninger. Du vil få direkte besked om evt. ændringer/regler/vilkår pr. mail eller telefon.
    Friluft/Naturskolen
    108-22/23