Ulykkesforsikring

Info vedrørende ulykkesforsikring

I skal være opmærksomme på, at Haderslev Kommune ikke har en ulykkesforsikring, der dækker hvis jeres barn kommer til skade under aktiviteter i ungdomsskolen.

I skal som forældre selv tegne en ulykkesforsikring for jeres bar. I den forbindelse, skal i sikre jer, at den dækker "farlig sport" hvis jeres barn ønsker at deltage i
følgende aktiviteter:

- Boksning

- Selvforsvar

- Rappelling

- Mountainbike

- Klatring

- Parkour

- Skater

- Ski tur

- Udøvelse af sportsgrene der kan sidestilles med ovenstående

Såfremt ens forsikring ikke dækker farlig sport kan man kontakte sit forsikringsselskab og bede dem om at udvide ulykkesforsikringen.