Fællesmål / faglighed

Fælles Mål og Naturskolen i Haderslev Kommune

Et mål for Naturskolen er at skabe helhed og forståelse, og at der er sammenhæng mellem klasseundervisningen på skolen og besøget på Naturskolen – sådan at teori og praksis forenes.

For at opnå dette har vi valgt at beskrive alle ture/aktiviteter på Naturskolen ud fra ”Fælles Mål for folkeskolen”.  Derfor er der, under alle turbeskivelser, et fast punkt der hedder ”Fælles Mål”.

Et gennemgående ønske er, at de enkelte besøg på Naturskolen bliver en del af et længere undervisningsforløb. I praksis vil det være sådan, at det er nødvendigt, at gøre et forarbejde inden turen. Det er ligeledes vigtigt, at arbejde videre når man kommer hjem i klassen med oplevelser og indsamlede materialer. Det er også vigtigt, at turen bliver evalueret.